You are here

Tuinadvies

ALGEMEEN
Tuinadvies
x

Tuintips – Tuinadvies op maat van uw tuin - Tuinproblemen – …

Voor iedereen is zijn/haar tuin/groene ruimte de belangrijkste! Of het nu gaat om een een balkon met 1 plant erop of om een tuin van enkele tegels groot. Een heus park van enkele hectaren…? De tuinbeleveing is iets uniek en vooral zeer persoonlijk. Voor de ene gaat het om pure ontspanning. Voor de andere gaat het dan weer om de ‘tuinkunst’ van het experimenteren (vb. zaaien, stekken, enten, planten, oogsten;…), terwijl het nog voor anderen gaat om de presentatie van een levensstijl of persoonlijke status.

Tuinieren is vooral ervaringsleer. Het is bijna zoals 'kinderlijk opgroeien' waarbij lukken en MISlukken zeer dicht naast elkaar liggen. En dat is niet erg. Het is ervaring-verrijkend. Het is een symbiose; met andere woorden een wisselwerking tussen verschillende organismen die elkaar nodig hebben. DE TUINDOKTER® deelt graag zijn ervaringen met u. Op tuinieren staat GEEN leeftijd! Iedereen kan het leren... én het werkt bijzonder ontspannend!

Wij zullen u graag persoonlijk van dienst zijn in uw tuin waar de problemen zich voordoen. Vul het contactformulier in op deze site. Wij doen de rest.