You are here

testimonials

Testimonials
Bedankt voor de professionele samenwerking
Met vriendelijke groeten, Frederik Vanderbeken (snoeien en vellen van bomen, brandhout,..)
Metamorfose van onze tuin
Amai... Onze tuin was er erger aan toe dan we aanvankelijk hadden kunnen denken. De Tuindokter heeft dat grondig aangepakt en de werf van 'A tot Z' begeleid. Van het ontwerp tot de aanstelling/opvolging/controle van de verschillende aannemers en leveranciers. Wij moesten eigenlijk niets meer doen. We hopen er nog vele jaren te kunnen van genieten! Fam. Evers
Hij zoekt... hij heeft gevonden & opgelost
Geen hovenier kon mij voorheen vertellen wat er in mijn tuin aan de hand was. De huisarts (Dr. Teuwen) in de straat vertelde mij dat hij al jarenlang samen werkt en tevreden is over 'De Tuindokter'. Sedert een 2-tal jaren mag Stefaan mij absoluut aan dat lijstje voegen. Het resultaat van zijn werk is duidelijk zichtbaar. Zelfs planten die ik zelf al bijna ten dode had opgeschreven blijken nu weer te groeien. Of: "hoe een bodem- en plantenonderzoek, gekoppeld aan de voorschriften/doseringen voor de juiste meststoffen" toch echt wonderen kunnen doen. Het is kennis en scherpzinnigheid. Je bent een fijne en attente man. Alle goeds gewenst! Dhr. W. Rijcken (uit Maasmechelen - BE)
Hulp bij onteigeningsdossier
Wij kregen een formele brief waarin te lezen stond dat een deel van onze voortuin zou onteigend worden voor de heraanleg van een fietspad. Wij zijn niet tegen dergelijke verbeterende infrastructuurwerken maar de waarde van onze bomen, de haag en 10-tallen oudere planten was blijkbaar reeds geschat en leek ons evenwel nogal aan de (zeer) lage kant. Wij hebben deskundige hulp gezocht. Via onze notaris zijn wij dan in contact gekomen met Mijnheer Bingé. Hij heeft er zijn werk van gemaakt en heeft ons goed geholpen. Het doet deugd om dergelijke zorgen te delen. Het dossier uitwerken (en in specifieke vaktaal) en de wijze van berekeningen zouden wij bovendien nooit zelf gekund hebben... misschien had men daarop gerekend bij de onteigening? ;-) Onze welgemeende dank en respect. Familie V. H. (Heist-op-den-Berg)
Beheer van onze tuin (ziekenhuis - psychiatrie)
We hadden eigenlijk geen echt beheersplan of 'plan van aanpak'... Dat was voor de komst van Stefaan Bingé gerekend. Ik hoorde over hem praten door de burgemeester. Onze tuin (parkdomein eigenlijk) ligt er nu veel mooier bij ; en we hebben nu een overzicht op de kosten alsook de planning van de groenploeg(en). Hij inventariseerde bovendien de oudere bomen en hij werkte enkele nieuwe voorstellen uit. Wij zien de toekomst alvast 'groener' en 'kleurrijker' tegemoet, hetgeen meteen voor onze patiënten en bezoekers beslist ook veel aangenamer zal zijn! Met Stefaan hebben we beslist efficiëntie in huis gehaald. Zijn kostprijs verdienen (of besparen) we makkelijk terug. Bedankt! (Algemeen directeur Marc V.)
Fijne samenwerking!
Bedankt voor de mooie projecten en onze goede en correcte samenwerking Stefaan! Groeten van Nico en Jean-Pierre en co (Tuinbedrijf J-P Geeraerts, uit Lanaken-BE)
kleine gaatjes, grote gevolgen
Onze boom stond ja..aren naast het huis. De laatste 2 jaren ging de conditie van onze boom danig achteruit en er ontwikkelden precies minder bladeren dan vroeger. We zochten hulp (effe ge-Googeld op het internet) en besloten om professionele hulp te zoeken. Die tuindokter kwam reeds na 4 dagen langs en inspecteerde de boom. Nog nooit hadden wij de kleine gaatjes opgemerkt die blijkbaar wijzen de aanwezigheid van insecten! Er groeiden ook reeds enkele zwammen op de stam. Wij hebben de boom uiteindelijk moeten rooien omdat de aantasting reeds te ver gevorderd was en de kans op breuk of omvallen te groot was. De mogelijke schade aan ons huis zou te groot zijn. Wij kregen voor 150 euro echt een deskundige uitleg, alsook heeft hij ons (= kleine meerprijs) geholpen bij de opmaak en indiening van de nodige documenten ; en de zoektocht naar een partner om de klus te klaren. Een aanrader dus! Steven in Isabelle (uit Aalst)
Dossier voor het rampenfonds (zelfs met de helicopter over ons domein)
Het minste dat wij kunnen zeggen is 'dat het een straffe kerel' is. Ons kasteeldomein werd spijtig genoeg het slachtoffer van een zware windhoos. 100-den oude mooie bomen werden vernield. Wij wisten feitelijk niet zo goed waar/hoe/bij wie... te beginnen. Er dienden vaststellingen, opmetingen,.. enzomeer gedaan te worden en een dossier uitgewerkt te worden voor het rampenfonds. Hij bracht alles in kaart en vloog zelfs met een helicopter over 'het rampgebied'. Mijnheer Stefaan B. kent zijn vak en bleef daarvoor zelfs meerdere dagen ter plaatse (ook op hotel). Hij engageerde zich om binnen de afgesproken termijn het dossier in te dienen. Hij volgt bovendien het dossier zeer nabij op. Dank en waardering uit Kerkom, S. & S. (BE)
Omgevallen boom (stormschade)
De wereld op z'n kop! Onze verzekeraar vertelde ons simpelweg dat wij niet verzekerd waren voor de (enorme) schade ten gevolge van een omgevallen/afgebroken boom van onze buren! Wij zouden een afzonderlijke polis moeten nemen voor bomen van een ander? Wij begrepen er niets van en zaten eigenlijk in zak en as. Mijnheer Bingé heeft ons geholpen. Op dezelfde dag (toen we hem contacteerden = een zondag) kwam hij al langs. Hij nam tijd om alles goed vast te stellen, foto's te nemen en dingen op te meten. Enkele dagen later werd zijn verslag besproken en ingediend. Wij zijn uiteindelijk wél uitbetaald door de maatschappij. Binnen de maand zelfs. Chapeau en bedankt! Dhr. en Mevr. Arnold en Anne E. (uit Merelbeke)
Geen water meer in onze tuin
Onze tuin stond al meerdere jaren elke winter onder water. Ook na hevige regenvlagen. Het water stond vroeger steeds hoger dan de grachten en kon precies niet door in bodem dringen. Verschillende bomen en struiken waren daardoor kapot gegaan. Om dan nog maar te zwijgen over ons gazon (... of wat ervan over bleef). Sommigen adviseerden ons om een drainage te steken maar we zagen echt op tegen de drastische graafwerken (en de kosten!). Wij zochten en leerden de Tuindokter kennen en hij kwam langs voor een inspectie. Het probleem lag niet bij de planten maar onze bodemhuishouding was blijkbaar niet in evenwicht. En moest meer lucht in kunnen geraken. Ze hebben dat geploft met luchtdruk. Je ziet er bijna niets van, geen schade tijdens de uitvoering ofzo, want daar waren we een beetje bang voor. Nu blijft er geen water meer in onze tuin staan (na max. 1 uur is het volledig weg). Voor de prijs moesten we het ook niet laten ;-) Groeten, Stefaan en Els (uit Roosdaal)
Aanrijding tegen boom - tegenexpertise (verzekering)
1 van onze bomen langs de straat werd aangereden. De politie kwam tussenbeide, het slachtoffer werd afgevoerd,... allemaal goed en wel. Maar onze boom (= een rode beuk van ca. 20 jaar oud) was volgens de verzekeringsexpert maar 180 euro waard. Woest was ik!! Het dossier kwam na meer dan 1 jaar zelfs op de rechtbanK. Wij gingen daarmee uiteraard niet akkoord en hebben een privé expert gezocht én gevonden! Stefaan Bingé (van endorse) heeft onze belangen echt verdedigd alsof het voor zichzelf was. Snel en zeer gedetailleerd. Op minder dan 5 maanden werd het dossier minnelijk afgehandeld. De waarde werd bepaald en uiteindelijk kregen wij bijna 5.000 euro voor onze boom. Wij zijn tevreden! Mevr. Martens (uit Evergem/Sleidinge)
Sproeischade (drift)
Wij (ttz. 'onze hof') zijn het slachtoffer geworden van zogeheten 'drift' (wegwaaien van sproeistof). Een deel van onze tuinplanten gingen dood zonder het eigenlijk goed te weten. We dachten eerst aan kwaadopzet. De verantwoordelijke was zich ook van geen kwaad bewust. Het dossier werd correct en snel afgehandeld door onze expert en verzekeraar. De schade werd behoorlijk vergoed. Bedankt voor alles. Groeten, Marc F. (uit Maldegem)
Hinderende woekerende (invasieve) planten
Wij onderhouden ons tuintje met plezier en met veel zorg. Helaas kunnen we dat niet zeggen van onze 'buren' (lees: de Belgische Spoorwegen) die het eigenlijk -nog beleefd uitgedrukt- nalaten om de bermen te onderhouden ; vroeger deden ze dat wel. Op onze verschillende mails en telefoons kwam geen reactie. En het stadsbestuur trekt zich ook niets aan (citaat: "omdat het onze eigendom niet is"...) De wortels en scheuten groeiden in onze tuin precies sneller dan de snelheid waarmee wij ze konden uittrekken. En er kwamen er precies nog meer bij. We wisten niet goed wat gedaan tot we via-via vernamen dat er wel iemand is die dergelijke dossiers snel en kordaat weet aan te pakken. Welja, zo iemand hebben we gevonden. Bedankt Mijnheer Bingé. Uw dossierkennis, professionele en integere aanpak kunnen wij alleen maar respecteren en aanbevelen. De snelheid en opvolging van het dossier was ook goed. Het heeft ons bovendien niets gekost want wij zijn (zonder het vooraf goed te weten) ook verzekerd voor dergelijke expertisewerk. Groeten uit Munster-Bilzen (Luc & Lydie)
Bepaling van de boomwaarde (verzekeringsdossier)
Een inventarisering en gedetailleerde beschrijving (met waardebepaling) van de tuin bij de verhuring van onze woning was eigenlijk nieuw voor ons. Amai... wij hadden geen flauw benul van de waarde van onze oude boom (Accacia). Wie denkt er nu aan 23.000 euro voor een boom? Dhr. Bingé (endorse expertisebureau) opende onze ogen en heeft onze belangen perfect verdedigd. Dankzij hem staat onze boom er nog! (Dhr. en Mevr. Himpe - Ronse)
Respect voor deze goede instructeur
VDAB organiseert jaarlijks verschillende opleidingen voor o.a. werkzoekenden. Zo ook de opleiding 'hovenier'. Meerdere jaren beroept VDAB zich op competente freelance instructeurs/docenten, zoals Stefaan Bingé. Hij werkte een degelijke cursus uit en hij is zeker ook een steunpilaar voor de werkzoekende/cursist. Zowel op theoretisch als technisch vlak, maar ook in zijn omgang en menselijke begeleiding en ondersteuning, verdient hij een pluim. Hopelijk kunnen we nog samenwerken in de toekomst! K. Lippens (VDAB consulente)
Stevige aanpak en goed verslag!
Sylvie Kempinaire (advocaat)
degelijke ondersteuning
LENAERTS & LOUWET _____________________advocatenkantoor_____________________ M.Lenaerts A.Louwet
Expertises tegen de staat
(dec. 2015) Dag Mijnheer Bingé, Na een slopende periode van meer dan 2 jaar is alles achter de rug en kunnen we weer genieten van onze tuin. We hebben echt geluk gehad met uw duidelijke gedetailleerde verslag en uw pleidooien tijdens de plaatsbezoeken en confrontaties met de tegenpartij. Gelukkig kwam ook onze verzekeringsmaatschappij tussenbeide. Steeds welkom als u in de buurt bent! Beleefde groeten, Dhr. en Mevr. L. Coppers
Expertise bij burenruzie
(mei - sept. 2016) Beste Stefaan, Bedankt voor uw snelle reactie en de zeer professionele tussenkomst. Het verslag is helder en duidelijk. Het doet deugd om op deze manier gesteund te worden. Vriendelijke groet, H. de Koning
opleiding en trajectbegeleiding
De samenwerking met jou loopt m.i. prima, we waarderen enorm wat je voor ons doet. Je filosofie over training en opleiding volg ik. Met vriendelijke groet, Peter Van Speybroeck (Algemeen Directeur - Maatwerkbedrijf BW Bouchout - Londerzeel, Breendonk en Willebroek)
uw aandacht voor insecten en bijen (domeinbeheer)
We hebben elkaar leren kennen in 2015 en we werken samen aan een project. De professionele bijdrage alsook de geleverde inspanningen zijn bewonderenswaardig. Ik ervaar Stefaan Bingé telkens opnieuw als een aangename persoonlijkheid die bovendien over zeer veel kennis en een welbespraakt vermogen bezit. Oprecht gegroet, Prof. Dr. Ir. Octaaf VAN LAERE (em. professor of entomology, University of Antwerp president of IBRA √ International Bee Research Association, UK)
Expertises
Correcte dienstverlening! MICHEL DAENINCK (lic. landmeter-expert)
Spreekbeurten in verschillende tuincentra van Walter Van Gastel
(lente 2016) Het was een fijne en vruchtbare samenwerking tussen Walter Van Gastel en De Tuindokter ! Met vriendelijke groeten, Margit Baerts (VAN GASTEL nv/sa)
voordracht moestuinieren (in tuincentrum Walter Van Gastel)
(april 2016) Dag Stefaan, Dank u wel! Ik heb veel bijgeleerd dankzij jou :) en ik heb er ook van genoten, we waren een fijn groepje. Met vriendelijke groetjes, Stephanie Gys (deelneemster 3-delige cursus MOESTUINIEREN)
projectcoördinatie en werfleiding
Bedankt Stefaan voor de mooie projecten en jaren lange samenwerking. Groeten, Dirk Van Holderbeke (aannemer)
Tuindokter behandelingen e.a.
Stefaan levert uitstekende zichtbare resultaten. Zowel voor onze private tuin als bij de zaak. Die man weet echt alles over tuinieren! Hij heeft een bijzondere gespecialiseerde vakkennis en hij kan erover praten (als een waterval). Je hebt mijn volste vertrouwen, Stefaan, maar dat wist je al (meerdere jaren). Groeten, Marcel Devilee (Algemeen directeur) (Daily Fresh Food BV - Vouersweg 111 in 6161 AG Geleen - Nederland)
Voordracht tijdens opendeurdagen internat. boomkwekerij
Ik wilde je nogmaals bedanken voor je enthousiaste uiteenzettingen op onze opendeurdag. Groeten. Michael Van Dyck (boomkwekerij ARBOR ; Provinciebaan 85 - 2235 HULSHOUT - BE)
Als expert in een VRT programma (Voor hetzelfde geld)
(sept. 2016) We werden werkelijk omver geblazen door jouw kennis, Stefaan. Jij bent een wandelend 'vat met kennis'. Bedankt voor jouw input en gedreven professionele medewerking, alsook voor jouw bijdrage aan de live Facebooksessie na de uitzending! Met vriendelijke groeten, Steven Van Campenhout (Redactie VRT ‘Voor Hetzelfde Geld’)
Spreekbeurt
(maart 2016) Super bedankt voor jouw gepassioneerde, zeer duidelijke en leerrijke voordracht tijdens ons 75-jarige jubileumfeest! Mooie presentatie en prachtige beelden ook! Groeten,Michael Vanhie (Zaakvoerder VANHIE bvba - Vilvoordsesteenweg 172 - B-1860 Meise)
expert - REPORTAGE OP TELEVISIE (VRT)
(nov. 2016) Hé Stefaan, Bedankt voor jouw medewerking! We zijn heel blij met het resultaat. Je hebt het echt heel goed gedaan en we onthouden je als expert. Wie weet kunnen we jou een volgende keer nog eens inschakelen ;-) Groetjes! Lisa Van Den Abeele (Research VRT - Kentnet/Karrewiet)
Tuindokter behandeling
(sept. 2016) ... "De klimop ziet er intussen fantastisch gezond uit en we zijn blij dat we jouw advies gevolgd hebben om deze te laten mee behandelen." ... PS. Ik was persoonlijk heel erg onder de indruk van jouw aanpak en advies en heb intussen jouw gegevens doorgegeven aan een geïnteresseerde collega! Dr. Maudens (cardioloog)
Vakkennis en expertise
(aug. 2016) Ik stond te luisteren op je kennis van tuin- en insektenmaterie. Méér dan de moeite. Vriendelijke groet, Willy Baeyens (Ereprof Dr. Apr. Universiteit Gent)
Expertises
(okt. 2016) Stefaan, ik wil u hier in naam van ons allen eens uitgebreid en gemeend bedanken voor uw ijverige, niet aflatende, doortastende, urenlange bestudering van het dossier en uw uitmuntende expertise !!! Dank u Stefaan ! Uw hulp zal - samen met de inzet van de advocaat e.a. - hopelijk onmisbaar blijken... (TAPTOE INVEST)
Opleiding PWA
(okt. 2016) Dank u wel voor alle leerrijke en boeiende cursussen door al de jaren heen. Ik ben het eens gaan opzoeken en als het klopt kom je al van september 2009 naar Herent. Da vind ik toch eigenlijk wel straf da gij da blijft doen met uw drukke agenda. Daar ben ik heel blij om merciekes ;-) Bedankt voor alle jaren van samenwerking! Vriendelijke groeten, Kim Dumoulin (PWA Herent)
Heraanleg van een (kasteel)domein
Ik heb altijd uw competenties in plantenkennis en bijhorende ziektes gewaardeerd, en nog. Ook uw persoonlijke inzet op de werf bij de aanleg van de verharde wegen en de aanplant van de bomen e.d. is buitengewoon! Dhr. Jan T. (juni '16)
Herinrichting van een kasteeldomein (3)

We ervaren Stefaan Binge als een gedreven kerel die weet van aanpakken. Alles verliep volgens afspraak en binnen budget. Wij (en onze gasten) genieten dagelijks van het park.

Gegroet, J.H. Beukers


Capital Magazine

Regelmatig verschijnt er een interview of een artikel over het werk van Stefaan Bingé, de oprichter en auteur van De Tuindokter.  Zo ook verscheen hij in 'CAPITAL' , het magazine van OPTIMA bank.

- Tuindokter Stefaan Bingé

- Capital nr. 22

 


Het Laatste Nieuws (19 oktober)

SOS De Tuindokter


Onderox magazine - November 2013.

Onderox 1
Onderox 2


Het Nieuwsblad 06/08/2013

Tuindokter leert zelf je planten genezen.


Het Laatste Nieuws 9/10/2013

Aantal meeuwen inperken met trilplaat?


fam. Van Kempen, Hamont-Achel – BE
Iedereen die een tuin heeft zou een tuindokter als jij moeten hebben. Stipt, discreet, niet duur en met zichtbare resultaten. Onze buxussen en grasveldje zijn gered. Daar houden we van. Proficiat hoor Stefaan, wij bevelen jou alvast aan.
M. Graef, uit Huizen, het Gooi, NL

Hoi Stefan,
Mocht jij kunnen voetballen dan was je beslist een sterspeler. Jouw kennis en dynamiek overstijgt dat van alle hoveniers die ik ken. Jammer dat je niet in Nederland woont ;)) Mijn vrouw is helemaal wild van jouw boek, knap hoor!


Dr. Filip Van W. uit Elst-Brakel - BE
Erg collegiaal van u dat u de gespecialiseerde behandeling van mijn boom wil overlaten aan een deskundige boomverzorger. Hij van zijn kant respecteert u in dezelfde mate als medisch behandelaar van de boom. Fijn dus te zien dat in jullie vakgebied er zoveel collegialiteit heerst. Ik kan u zeggen dat de plataan na de 2 sproeibeurten + voedsel er nog nooit zo goed heeft uitgezien! Nog eens bedankt voor het mooie gesigneerde boek. Het is kwaliteit geworden! Maar iets anders hadden we natuurlijk niet verwacht. Heel mooi. Wordt mijn referentieboek voor in de tuin. Ga nu meteen eens nakijken hoe ik de draadalgen uit mijn vijver krijg…
A. Debbaut, voorzitter Davidsfonds Groot Sint-Laureins - BE
Jouw voordracht hebben we zeer gesmaakt. De leden waren tevreden. Ik heb uw boek gekocht en ingekeken, maar niet gelezen, dat is iets voor mijn vrouw. Het is wel een mooi boek Stefaan. Je mag terecht fier zijn.
Thea Libbrecht (assistent-dienstleider, Gemeentebestuur Zwevegem - BE)

‘De Tuindokter hield spreekuur’,
Wij ervaren jou als gedreven en enthousiast, ervaren en sympathiek, je was voor ons concept de ideale tuindokter. Ik vond het ook positief dat je beeldmateriaal mee had om jouw kennis te ondersteunen (niet dat dit nodig was J). Het is altijd aangenaam als mensen naar een presentatie kunnen kijken en het is meteen ook een aanknopingspunt om vragen te stellen. We waren heel tevreden en zullen jou zeker aanprijzen!


K. Huubers (voorzitter BVV, uit NL)
Jouw voordracht (“De roos: Koningin van de tuin”) was ook een schot in de roos!! Onze leden hebben er veel van opgestoken en waren bijzonder enthousiast over de presentatie en de mooie powerpoint show. We ervaren jou als een gedreven professional. Wij kijken al uit naar het volgende thema;
Mevr. Frida Claerhout (uit Sterrebeek - BE)

Hallo Stefaan,
Bedankt voor de behandeling van mijn tuin, hij ruikt heerlijk, merk je ook dat hij er serieus is verbeterd sinds je die –sedert 2009- onder handen neemt ?


Fam. Van Daele, uit Brugge – BE
We waarderen het echt dat je ook naar ons stadstuintje en de kamerplanten wou komen kijken. Ze zijn voor ons van grote waarde. Oprecht bedankt voor jouw hulp en deskundige adviezen.
Dr. K. Marckx, uit Roermond - NL

Stefaan,
Hadden we jou enkele jaren eerder leren kennen dan hadden we beslist veel geld en moeite bespaard. Jouw tuinkennis en de manier waarop je het eenvoudig uitlegt was voor ons een heuse openbaring en echte verrijking! Net als je mooie boek. Wisten wij daarvoor veel welke planten bij elkaar horen. Nu is onze tuin in een duidelijk verbeterde conditie, dat merken ook onze vrienden en buren J Ga zo door.


Veronique Van Lier; voor KVLV Elewijt - BE
Nogmaals bedankt voor de fijne presentatie (voordracht ‘De Tuindokter houdt spreekuur’)!
Mirjam en Gerard Van Hameren (uit Vleuten – NL)

Hallo Stefaan,
Jouw tuininspectie heeft ons geïnspireerd! Rondwandelen in onze tuin met jou was een ware ontdekkingsreis. Wat een energie en kennis bracht jij mee. Overigens, bedankt voor je uitgebreide inspectieverslag!! Helemaal zoals beloofd en zoals onze verwachtingen waren...


Mevr. Sheila Keijzers, uit Brasschaat - BE
Nog bedankt voor jouw goede advies Stefaan, dankzij dit advies hebben onze 70 meter coniferen het overleefd!
Garden Style 2
De tuindokter herstlet het evenwicht waar het fout gaat.
Pagina 1
Pagina 2
Pagina 3
Pagina 4
Garden Style
Insecten, nuttig gesuis of schadelijk gespuis?
Lees de pdf hier.
Wonen
Tuinkennis delen.
Tuindokter Stefaan Bingé in eerste boek van reeks.

Tuinkennis delen 1 - Tuinkennis delen 2
J. Huizinga
Beste Stefaan,

Vorig jaar heb ik bij u de 'mollenverdelgingmachine' gehuurd.
Na de tweede keer is er bij ons geen enkele mollenactiviteit meer geregistreerd, m.a.w. het product geeft een uitstekend resultaat.
Jarenlang heb ik gemiddeld jaarlijks €200 tot €300 geïnvesteerd in een behandelmethode waarbij door een erkend mollenverdelger 'gaspillen' in de grond werden geduwd. Resultaat was telkens weer teleurstellend; na enkele weken doken de mollen weer op.

Veel succes,
Groet J. Huizinga.

Contact opnemen
'DE TUINDOKTER'

Tel. +32 (0)472 82 37 57
E-mail: info@detuindokter.be
Lezingen en tuincursussen
We bieden ruim 20 boeiende thema's en titels onder de titel: DE TUINDOKTER HOUDT SPREEKUUR

Voor elk wat wils! Ontdek dit b(l)oeiende aanbod en stuur ons gerust vrijblijvend een mailtje voor meer info of de kostprijs.