You are here

Mollen bestrijden kan!

Mollen bestrijden kan!

Mollen, woelmuizen, woelratten, konijnen…
DOELTREFFEND BESTRIJDEN KAN!


Veel tekeningetjes moeten we er waarschijnlijk niet meer bij maken… Wie te maken heeft met mollen, woelmuizen en ratten zal snel weten dat deze ongewenste “tuingasten” zorgen voor ernstige problemen in de tuin, rond bijgebouwen, rond/onder dierenhokken, enz. De ergste probleemgast in onze Belgische en Nederlandse siertuinen is ongetwijfeld de mol (de wetenschappelijke naam = Talpa europaea).

Door het feit dat we de laatste jaren steeds meer bodeminsecten (vb. engerlingen) bespeuren betekent dit logischerwijze ook dat de voedselbron voor o.a. de mollen en woelmuizen des te groter wordt. Ze voeden zich onder andere met deze wormpjes. Net omdat ze een rijkere voedselbron hebben zullen ze zich daarom in de toekomst ook vlugger gaan voortplanten. Dit is een kenmerk in het planten- en dierenrijk (flora en fauna). De aanwezigheid van al deze dieren is een behoorlijk tuinprobleem en zorgt voor menig gefrustreerde tuinliefhebber!

De Tuindokter® is daarom o.a. ook uitgerust met een professionele verdelgingsmachine.

WERKWIJZE:

(zie ook het filmpje)

Met behulp van onze gespecialiseerde apparatuur wordt rook verspreid in de tunnels die mollen en woelmuizen (en ratten) snel zal doden.

Een vloeistofoplossing maakt koolmonoxide en is snel en doeltreffend.

Het effect van een goede behandeling wordt gegarandeerd (* na kennisname van uw tuin door een inspecteur).


De behandeling van tunnels met CO is veilig voor de omgeving, milieuvriendelijk en vormt geen gevaar voor mensen en huisdieren.BEHANDELING:
De Tuindokter® voert behandelingen uit in zowel België als in Nederland vanaf 1.000 m². Zowel voor particulieren als voor onze professionele klanten (openbare besturen, instellingen, bedrijven, sportcomplexen, enz..) bieden we betaalbare oplossingen aan .

RICHTPRIJZEN:

We kunnen geen vaste prijzen aanbieden of voorstellen zonder voorafgaande kennisname van de tuin waar het probleem heerst. Behandelingen (en prijzen) zijn immers sterk afhankelijk van uw tuin, de ligging (vb. landelijk) , de begroeiingsdichtheid, de bodemconditie, de mate van aantasting, enz. Er komt steeds een specialist ter plaatse kijken VOOR elke behandeling!!

Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan! Mail eventueel enkele huidige foto’s door van uw aangetaste tuin (info@detuindokter.be).

DOE HET ZELF!

Deze professionele machine zit ook in DE TUINDOKTER VERHUURDIENST.
Huurtarief = 35 euro/halve dag of 50 euro/dag (afhaalprijs, excl. brandstoffen).

TIJDIG RESERVEREN van deze machine is aangewezen!


Lezingen en tuincursussen
We bieden ruim 20 boeiende thema's en titels onder de titel: DE TUINDOKTER HOUDT SPREEKUUR

Voor elk wat wils! Ontdek dit b(l)oeiende aanbod en stuur ons gerust vrijblijvend een mailtje voor meer info of de kostprijs.