You are here

Wat is het werkterrein van De Tuindokter ?

Wat is het werkterrein van De Tuindokter ?

Afstanden zijn relatief.  De Tuindokter komt ter plaatse waar hij gevraagd wordt.  We hebben klanten over gans België maar ook in Nederland en Frankrijk.  

 

Is kennis, passie of vertrouwen begrensd?

In pricipe kunt u overal ter wereld een beroep doen op deze gespecialiseerde diensten en ondersteuning.  De verplaatsing- en verblijfkosten worden correct gecommuniceerd en (indien noodzakelijk geacht) vooraf berekend.

 

Stiptheid, discretie en confidentialiteit is het eerste wat we u aanbieden.  Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek: info@detuindokter.be

 

Vriendelijke groeten,

 

Stefaan Bingé

 

 

Collega's gezocht
Iedereen die een tuin heeft zou ook een eigen 'Tuindokter' moeten hebben. Helaas kan hij niet overal tegelijk zijn. Heb jij interesse om ook 'Tuindokter' te worden?
Stuur ons dan een gemotiveerde e-mail (detuindokter@gmail.com) waarin duidelijk blijkt dat jij een echte meerwaardezoeker bent! Jouw profiel: je bent landschaps- tuinarchitect of een bio-ingenieur (M/V/X), je hebt voldoende kennis van planten (land- en tuinbouw en sierplanten) plantenziekten, meststoffen, insecten,.. je hebt een oog voor details en bent vlot in omgang, communicatief,...