You are here

voor PERS en MEDIA

voor PERS en MEDIA

'DE TUINDOKTER' : EEN DIENSTVERLENER VOOR LAND- en TUINBOUW, MILIEU en LEEFOMGEVING  


Professioneel, innovatief, gedreven, menselijk, warm en uiterst creatief. Maar ook: open, zeer toegankelijk, ambitieus en zorgvuldig. 'De Tuindokter' is een levendige organisatie, waarin ervaring en gespecialiseerde kennis jaarlijks toenemen en elkaar versterken. We willen bouwen aan een netwerk van experten en beroepskrachten die met elkaar hard aan de weg timmeren van een gezonde en evenwichte leefwereld.

 

Onze missie: 'evenwicht herstellen waar het fout gaat'.

Onze aanpak: 'customer intimacy'. We werken discreet en in vertrouwen en op maat van onze klanten.

 

We bieden verschillende krachtige formules. We detecteren de oorzaak (O) van een probleem, we verklaren de gevolgen (G), we formuleren aansluitend de mogelijke oplossingen (O). Het probleem mag gerust complex zijn. 

 

'De Tuindokter' is een pionier binnen zijn segment. Het is tevens een beschermd en geregistreerd merk: DE TUINDOKTER (r).

 

 

Voor GROENAUTEURS, FOTOGRAFEN & stylisten
Voor (groen)journalisten, fotografen en stylisten van tuin-, decoratie, woon-, lifestyle of andere tijdschriften is het steeds mogelijk om content, beeldmateriaal, filmpjes of teksten te gebruiken of lenen voor verwerkingen of publicatie.  We verlenen graag onze medewerking. We vragen echter om de volgende 'gentleman agreement' of spelregels te lezen en te respecteren:
- Graag vooraf contact opnemen met Stefaan Bingé (= afgebeeld op de foto's: 'De Tuindokter') op het telefoonnr. +32 (0)472-82 37 57 ; 

- We willen graag vooraf weten wat wenst te gebruiken of waarnaar u op zoek bent. We zullen al het mogelijke doen om u te helpen in uw zoektocht of ter voltooiing van uw opdracht. 
- Bij eventuele plaatsen of personen die afgebeeld worden, vragen wij om de plaats en de persoon te vermelden. Daarnaast vragen we om steeds, voldoende leesbaar,  onze website te vermelden: www.detuindokter.be.

 


Voor journalisten 

De onderstaande foto's kunnen gebruikt worden voor pers- of mediadoeleinden. Alle foto's zijn evenwel auteursrechtelijk beschermd en blijven eigendom van de fotograaf. Journalisten of recensenten die vragen hebben of een interview wensen met Stefaan Bingé kunnen zich rechtstreeks telefonisch richten tot 'De Tuindokter' of een E-mail sturen naar info@detuindokter.be of endorsedtd@gmail.com.  Indien u geen persoonlijk antwoord mocht ontvangen binnen de 48 uren dan verzoeken we u vriendelijk om eens te bellen.