You are here

voor PERS en MEDIA

voor PERS en MEDIA

'DE TUINDOKTER' : EEN DIENSTVERLENENDE (NICHE) ORGANISATIE MET KARAKTER 


Professioneel, innovatief, menselijk, warm en uiterst creatief. Maar ook: open, zeer toegankelijk, ambitieus en zorgvuldig. 'De Tuindokter' is een levendige organisatie, waarin praktijkervaring en gespecialiseerde kennis jaarlijks toenemen en elkaar versterken. We werken aan een hecht verband van zelfstandige ondernemers en beroepskrachten die met elkaar hard aan de weg timmeren van een gezonde en evenwichte tuinwereld.

 

Onze missie: 'evenwicht herstellen waar het fout gaat'.

Onze aanpak: 'customer intimacy'. We werken discreet en in vertrouwen en op maat van onze klanten.

 

We bieden verschillende krachtige formules. We detecteren de oorzaak van een probleem, we verklaren de gevolgen, we formuleren aansluitend de mogelijke oplossingen. 

 

'De Tuindokter' is een pionier maar tevens marktleider binnen zijn segment, maar: we moeten nog hard timmeren aan een grotere naamsbekendheid.

 

 

Voor GROENAUTEURS, FOTOGRAFEN & stylisten
Voor (groen)journalisten, fotografen en stylisten van tuin-, decoratie, woon-, lifestyle of andere tijdschriften is het steeds mogelijk om content, beeldmateriaal, filmpjes of teksten te gebruiken of lenen voor verwerkingen of publicatie.  We verlenen graag onze medewerking. We vragen echter om de volgende 'gentleman agreement' of spelregels te lezen en te respecteren:
- Graag vooraf contact opnemen met Stefaan Bingé (= die van op de foto: 'De Tuindokter') op het telefoonnr. +32 (0)472-82 37 57 ; 

- We willen graag vooraf weten wat wenst te gebruiken of waarnaar u op zoek bent. We zullen al het mogelijke doen om u te helpen in uw zoektocht of ter voltooiing van uw opdracht. 
- Bij eventuele plaatsen of personen die afgebeeld worden, vragen wij om de plaats en de persoon te vermelden. Daarnaast vragen we om steeds, voldoende leesbaar,  onze website te vermelden: www.detuindokter.be.

 


Voor journalisten 
Journalisten die vragen hebben of een interview wensen kunnen zich telefonisch richten tot 'De Tuindokter'. We verkiezen echter dat u uw aanvraag doet per E-mail: info@detuindokter.be.

 

U ontvangt binnen de 48 uren een persoonlijk antwoord (en/of een datumvoorstel).