You are here

Onze missie

Onze missie

'Evenwicht herstellen waar het fout gaat' 

 

Wij werken volgens een eenvoudig maar sterk structuurmodel en een transparante werkwijze met respect voor mensen, planten en dieren.

1. OORZAAK (= de problemen achterhalen)

2. GEVOLG (= de problemen/vaststellingen/metingen verklaren)

3. OPLOSSING (= voorstellen en uitwerking, gespecialiseerde behandelingen) + daarom werden er ook boeken geschreven!

 

 

Maar ook:

We willen een betaalbare oplossing bieden voor iedereen die begaan is met de gezondheid of kwaliteit van het milieu, de leefomgeving, tuinen,... We streven ernaar om een uitmuntende professionele partner te zijn binnen de gespecialiseerde expertisegebieden waarin we actief (alsook officieel) erkend zijn. Het is onze absolute doelstelling om tot gerichte en duurzame resultaten en oplossingen te komen die voor alle partijen aanvaardbaar, begrijpelijk en haalbaar zijn.

 

We willen daarnaast ook een betrouwbare en vaste partner zijn voor zowel zijn particuliere als professionele relaties. De afgelopen jaren werd een respectabele portfolio & klantenbestand opgebouwd van zeer solide partners.  

Wij zullen daarom ook graag de zorgen overnemen als het over problemen, uw tuin- of domeinbeheer gaat.

 

Wist u dat...

wij al meerdere jaren de ontwerpers zijn van o.a. domeinbeheers- en onderhoudsschema's, bemestings- en snoeiplannen. Daarnaast regelen wij het groenmanagement (maai- onkruidbeheer, bosbeheer pesticidereductie en plaagcontrole, enz.) op meerdere grote kasteeldomeinen, ziekenhuizen en parktuinen.  

 

Alles wordt transparant en keurig uitgewerkt mét foto's. Ook anderstaligen en/of mensen met een beperkte kennis kunnen daarmee aan de slag! 

 

>> Tuinieren, uitvoeringen plannen, domeinen beheren,.. Het is managen !

Het vraagt kennis en tijd. Wat heeft u (niet)?

 

 

Opgelet:

Je kan ons gerust consulteren indien je advies of hulp wenst voor 1 zieke of aangetaste boom of plant, een kwijnend gazon,... . Daarvoor betaal je slechts 30,00 euro per begonnen kwartier (excl. een rapport en/of de eventuele verplaatsingsvergoeding).  Een plaatsbezoek voor een grondige tuininspectie kost € 150,00 (incl. BTW en de verplaatsingskosten).

Tuinaanleg of tuinonderhoud daarentegen doen we niet!  Ook al zou u daarvoor een fortuin willen betalen...

 

 

 

Lezingen en tuincursussen
We bieden ruim 20 boeiende thema's en titels onder de titel: DE TUINDOKTER HOUDT SPREEKUUR

Voor elk wat wils! Ontdek dit b(l)oeiende aanbod en stuur ons gerust vrijblijvend een mailtje voor meer info of de kostprijs.