You are here

hagen behandelen

hagen behandelen

Vele hagen worden aangetast door schimmels, insectenplagen of andere problemen. Rosse plekken, slechte -of geen- bladontwikkeling, plotse sterfte van een plant (vb. midden in de haag)... Het zijn pas enkele gevolgen!

 

Ik kom graag bij jou langs om (1) de oorzaak te detecteren ; (2) om de geschikte oplossing voor te stellen ;  (3) om een gespecialiseerde  behandeling uit te voeren.  Behandelingen kunnen tot ca. 15 meter hoog en tot 1,5 meter diep!

 

Stuur een e-mail voor meer info of een prijsofferte:

info@detuindokter.be 

 

 

 

 

 

 

Collega's gezocht
Iedereen die een tuin heeft zou ook een eigen 'Tuindokter' moeten hebben. Helaas kan hij niet overal tegelijk zijn. Heb jij interesse om ook 'Tuindokter' te worden?
Stuur ons dan een gemotiveerde e-mail (detuindokter@gmail.com) waarin duidelijk blijkt dat jij een echte meerwaardezoeker bent! Jouw profiel: je bent landschaps- tuinarchitect of een bio-ingenieur (M/V/X), je hebt voldoende kennis van planten (land- en tuinbouw en sierplanten) plantenziekten, meststoffen, insecten,.. je hebt een oog voor details en bent vlot in omgang, communicatief,...