You are here

Contractuele geschillen

Contractuele geschillen

Van zodra twee -of meerdere- partijen partijen een opdracht GEVEN en/of NEMEN is er sprake van een overeenkomst tussen die partijen.

In een ideale wereld is er natuurlijk een duidelijk plan, een ondertekende offerte en/of een beschrijvend document waaruit blijkt welke de verwachtingen van de opdrachtgever waren vs. de afspraken en/of de uitvoeringen (en/of de leveringen) door de opdrachtnemer. De prestaties of de leveringen van de opdrachtnemer (lees: dat is de projectaannemer, de uitvoerder of diens onderaannemers) kunnen door ons objectief en neutraal gecontroleerd worden. U kunt rekenen op een gedetailleerd expertiseverslag, desgewenst met een afzonderlijke fotoreportage, duidelijke plannetjes, edm.  

 

Mogelijke situaties:

- U liet een bijgebouw, een veranda, een poolhouse, een dierenhok,.. plaatsen maar u bent niet tevreden over het resultaat. 

- U bent niet tevreden over de uitvoering van tuin- of beplantingswerken. Uw nieuwe gazon is een ramp.

- U heeft problemen met een (tuin-)aannemer of een schrijnwerker,... mogelijks twijfelt u aan de kwaliteit vs. de aanbieding in de offerte?

- De plaatsingswijze van uw verharding, uw pad, oprit of het terras, is alles behalve uw wensen.

- Uw zwembad werd onbehoorlijk afgewerkt of u denkt dat er een lek is. 

- Meerdere planten, bomen, het gazon,... sterven af of gaan dood ; slechts enkele weken (of maanden) nadat uw hovenier het project heeft afgerond.   

... dat, en nog zoveel meer.

 

Het is onze dagelijkse job. Wij kunnen mogelijks Uw partner of tecnhisch raadgever zijn.

Onze expertiserapporten kunnen (juridisch) nuttig zijn. 

  

 

  

Lezingen en tuincursussen
We bieden ruim 20 boeiende thema's en titels onder de titel: DE TUINDOKTER HOUDT SPREEKUUR

Voor elk wat wils! Ontdek dit b(l)oeiende aanbod en stuur ons gerust vrijblijvend een mailtje voor meer info of de kostprijs.