You are here

boeken en cursussen

boeken en cursussen

auteur van tuinboeken

Stefaan Bingé is niet alleen een gepassioneerde tuinexpert. Hij is ook auteur van meerdere tuin- en plantenboeken. De afgelopen jaren schreef hij meer dan 18 tuincursussen. Zijn eerste boek 'DE TUINDOKTER: Genees zelf je planten' werd in juni 2013 uitgegeven door de Belgische uitgeverij Davidsfonds (BE). Daarvan werden er in België en Nederland ca. 10.000 exemplaren verkocht in diverse boekhandels en tuincentra.

     

In oktober 2022 verschenen tezelfdertijd in Nederland en België 2 nieuwe boeken bij uitgeverij Sterck en De Vreese.  'DE BESTE TIPS VAN DE TUINDOKTER: Alles over schadelijke en nuttige insectenen ook 'DE BESTE TIPS VAN DE TUINDOKTER: Kleur in je tuin'.  Je kan deze boeken alvast bestellen via de website van de uitgeverij. De boeken zijn laagdrempelig en luchtig geschreven ; doorspekt met handige tips en praktische weetjes ; en worden gesierd door 10-tallen prachtige foto's van fotograaf Koen Deprez. 

 

Het zijn de eerste 2 titels van een 10-delige boekenreeks. Alle boeken kosten amper 19, 95 euro. Veel kennis voor een scherpe prijs... dat garanderen we jou! In de loop van 2023 verschijnt het 3de boek 'DE BESTE TIPS VAN DE TUINDOKTER: snoeien' en ook het 4de boek 'DE BESTE TIPS VAN DE TUINDOKTER: het juiste gras voor elke tuin '. Het zal zowel online te koop zijn als bij de betere boekenhandelaar.

Meer info of wil je een voordracht of lezing boeken?

E-mail: info@detuindokter.be

Of telefonisch:  (0032) 9 225 52 25

rechtstreeks eventjes bellen met Stefaan kan op het mobiel nummer (0032) 472 82 37 57

 

 

Contact opnemen
'DE TUINDOKTER'

Tel. +32 (0)472 82 37 57
E-mail: info@detuindokter.be
DE 'TUINDOKTER' BOEKEN
Lezingen en tuincursussen
We bieden ruim 20 boeiende thema's en titels onder de titel: DE TUINDOKTER HOUDT SPREEKUUR

Voor elk wat wils! Ontdek dit b(l)oeiende aanbod en stuur ons gerust vrijblijvend een mailtje voor meer info of de kostprijs.