You are here

Werkregio's

Werkregio's

Elke week heeft De Tuindokter een vaste ronde in België. Onder voorbehoud van meerdere inspecties/dag (in de regio) is dit zijn planning. 

 

Maandag = provincie West-Vlaanderen

Dinsdag = provincie Oost-Vlaanderen

Woensdag = provincie Antwerpen

Donderdag = Brussels gewest (+ deel van Vl. Brabant)

Vrijdag = provincie Vlaams Brabant (+ deel van Limburg)

Zaterdag = provincie Limburg

Zondag = op verzoekWie doet wat?

De tuininspecties en de vaststellingen, alsook de opmaak en verslaggeving van de expertise- en diagnoserapporten gebeuren steeds door Stefaan Bingé zelf.

Soms voert hij ook praktijkbehandelingen uit (meestal op verzoek van de klant). Daarnaast hebben we in Vlaanderen ruim 11 regio's uitgewerkt. In elke regio hebben we een lokale zelfstandige uitvoerder. Contacteer ons voor meer informatie.

 

 

Contact opnemen
'DE TUINDOKTER'

Tel. +32 (0)472 82 37 57
E-mail: info@detuindokter.be
DE 'TUINDOKTER' OOK ALS BOEK
Collega's gezocht
Iedereen die een tuin heeft zou ook een eigen 'Tuindokter' moeten hebben. Helaas kan hij niet overal tegelijk zijn. Heb jij interesse om ook 'Tuindokter' te worden?
Stuur ons dan een gemotiveerde e-mail (detuindokter@gmail.com) waarin duidelijk blijkt dat jij een echte meerwaardezoeker bent! Jouw profiel: je bent landschaps- tuinarchitect of een bio-ingenieur (M/V/X), je hebt voldoende kennis van planten (land- en tuinbouw en sierplanten) plantenziekten, meststoffen, insecten,.. je hebt een oog voor details en bent vlot in omgang, communicatief,...